Teambuilding

Teambuilding är en process som utvecklar samarbete och lagarbete. För att fungera som ett effektivt team måste dess medlemmar dela ett gemensamt mål, visa respekt för varandra och vara motiverade att använda de starka sidorna hos varje medlem för att uppnå målet. Varje medlem i ett lag spelar en integrerad del i företagets framgång. För att bli ett starkt team så är det viktigt att ibland stanna upp och reflektera kring hur gruppen fungerar och hur man kan utveckla gruppen ytterligare för att öka prestationen.

Denna dag kommer ni att ledas av Stefan Roslund, grundare och VD för Stora Blå. Stefan kommer att vara med denna dag för att inspirera deltagarna och få dem att förstå vikten med ett starkt team som strävar åt samma håll. Stefan kommer att börja med ett inspirationsföredrag där han tar upp vikten av positivt tänkande och han sätter fokus på individen likväl som gruppen. Alla har något att tillföra ett team men ofta har vi så bråttom att vi inte alltid har tid att ta reda på vad. Hur ökar vi förståelsen och respekten för varandra? Det är viktigt att kommunicera men hur gör man? Bara genom att få möjligheten att lära känna varandra lite bättre ger mycket tillbaka.

Vi kommer sen att gå tillsammans upp till Bellver parken som bara är en kort promenad från hotellet. Här kommer ni att genomföra ett antal övningarna som bl.a bygger på samarbete, kreativitet och kommunikation. Det är upp till er som ett team att utarbeta en egen strategi och plan för att finna lösningen Allt i ledning av Stefan.

När ni sen kommer tillbaka till Hotel Feliz så gör vi en gemensam summering av dagen och ser vad ni kan ta med er hem.

All Inclusive konferens med Teambuilding dag från 380€ per person.

För information och bokning kontakta:

Mats Jakobsson på +34 661 758 038, mats@hotelfeliz.com
eller vår skandinaviske försäljningsansvarig Kjell Jakobsson på tel +46703-77 63 69, kjell@erasmusm.se

Tillbaka till översikt

Välkommen att bo med oss

Boka