Grottdykning

The caves of Coloms

Att uppleva denna gamla piratgömma är ett magiskt äventyr som få får uppleva. En helt ny främmande värld öppnar upp sig, spännande sjöar med kristallklart vatten, gigantiska stalaktiter(tak) & stalagmiter(golv), fantasiformationer som imponerar.

Diving Caves Hotel Feliz

En magisk tysthet med havet dovt mullrande i bakgrunden. Här ges även
möjligheter att göra flera höga hopp ifrån bergsväggarna ner i det klara blå vattnet.
Från hotellet tar vi oss direkt till dykshopen som hjälper oss att välja ut rätt
utrustning bestående av våtdräkt klätterhjälm, dykmask, snorkel, fenor, pannlampa. Vidare tar vi oss sen mot Porto Colom, Mallorcas största naturhamn på sydöstra sidan. Bara resan hit är vacker att uppleva.

Efter en 20 minuters promenad når vi stranden som vi utgår ifrån, vi byter om till dykningen och har en nogrann genomgång av säkerhets rutinerna. Efter ca 400 meters simning med fenor, mask snorkel når vi grott öppningen. Här tar vi oss sakta och säkert igenom den lilla öppningen en och en.

Därefter tänder vi pannlamporna, tar av oss dykfenorna och upptäcker denna fascinerande värld. Är det så att rädslan tar över så kan man stanna kvar vid stranden vi utgår från och njuta av denna fina natur och dess fantastiska område av dramatiska klippor, sand och hav, medan vi andra dyker i grottorna.

Att tänka på;
Personlig utrustning: Extra joggingskor att använda i grottorna, de blir blöta! Badkläder, handuk, ryggsäck, solkräm, solglasögon.
Krav hos deltagarna: Att känna sig trygg att simma 400 meter, ej ha klaustrofobi.

All inclusive konferens med äventyrsdag från 465€ per person.

För information och bokning kontakta:

Mats Jakobsson på +34 661 758 038, mats@hotelfeliz.com
eller vår skandinaviske försäljningsansvarig Kjell Jakobsson på tel +46703-77 63 69, kjell@erasmusm.se

Tillbaka till översikt

Välkommen att bo med oss

Boka