Mallorca är svenskarnas favorit-ö med ett stort och välbekant utbud av exklusiva hotell och barer. Många har relation till de fina adresserna och tjusiga torgen i och runt Palma.
Men det finns ett mindre känt och genuinare Palma, för den som orkar leta lite mer.

Mitt i Palmas ”Brooklyn” ligger en välbevarad hemlighet bland svenskhotellen: Feliz. En prisvärd pärla meden mer avslappnad och prestigelös atmosfär. Bara en kortare promenad in i det välbekanta vimlet, bara några minuter från det nya, kommande Palma de Mallorca. Feliz är en helhetsupplevelse. Från den välbekanta skandinaviska frukosten, till det nordisk-mallorkinska köket och den typiskt svenska omtänksamheten om gästen. Den perfekta mixen mellan Mallorca och Skandinavien gör det enkelt och lättsamt att vara gäst på Feliz. Här kommer du och din partner att somna med ett leende på läpparna. Dessutom kan du vara lättad över att reskassan räcker längre och att du faktiskt väljer något personligt och inte som alla andra. Vi beskriver konceptet med orden Happiness is easy.

Bussar stannar några hundra meter från hotellet och tar dig till Gamla stan och stränderna på tio minuter. Har du egen bil så finns ett parkeringshus mitt emot hotellet, pris ca 18 euro för 24 tim eller ca 75 euro per vecka.

Från flygplatsen är det bara ca 15 minuter i taxi till en kostnad på ca 20-25 euro. Alla chaufförer vet var Hotel Feliz ligger. Vill du förboka din transfer kan du göra det här.

Välkommen till oss, välkommen till Hotel Feliz.

Sol & avkoppling

CSR-projekt

Vi har valt att engagera oss och supporta en organisation som vi själva står bakom och grundat. Maskrosbarn i Sydafrika grundades 2015 efter att vi varit nere på plats i Sydarika och verkligen sett behovet av stöd bland föräldralösa barn i drabbade områden.

Lite kort om Maskrosbarn:

Aids/HIV – epedemin slog hårt mot hela Afrika. Förutom att vuxna män och kvinnor dog, så miste också otaliga barn en eller båda föräldrarna. Bara i Sydafrika räknar man med att det finns 3,5 till 4 miljoner föräldralösa barn. Dessutom orsakar arbetslöshet, drogproblem och annat att många barn lämnas ensamma.Värst är det för de barn som saknar båda föräldrarna och kanske också andra släktingar. Det är just dessa, de mest utsatta och sårbara, som vi vill nå och stötta. I Sverige definierar vi maskrosbarn som barn till missbrukare. I Sydafrika är det ett vidare begrepp. Maskrosen, eller Dandelion på engelska, är en växt som är känd för att överleva under extremt svåra förhållanden. Likt denna måste maskrosbarnen i Sydafrika klara att göra samma sak. Det är just detta vi vill medverka till. Därför kallar vi projektet för Dandelion – för maskrosbarn i Sydafrika.

Läs mer på dandelionchild.nu

Välkommen att bo med oss

Boka